Om oss

Rosenvold klær er en herre og ungdomsklesbutikk i Skien sentrum som selger klær i ledende merkevarer. Vi har fokus på personlig service kombinert med klær i god kvalitet, i det rettet snittet og merkevarene som kundene etterspør. Hos oss får du den hjelpen du trenger til og finne det perfekte antrekket til bruken du har sett for deg. Vi har en lang historie med en start tilbake i år 1919. Derfor har vi opparbeidet oss kunnskap om hvordan menn fra konfirmantalder å oppover ønsker og kle seg.

Vi har et stort utvalg i fritidstøy alt fra hverdagsklær, klær til kontoret, jobbintervjuet , når du skal ut og spise med venner og kolleger eller når du bare ønsker og ha noen gode klær å slappe av i. Vi har alt du trenger fra sokker, truser, boxere, skjorter, t-skjorter, gensere, cardigan, dressjakker, frakker, ytterjakker, belter, seler, sko, bukser herav chinos, jeans, dongeribukser, dressbukser, cordbukser og bomullsbukser,

Vi har et veldig godt utvalg av dressjakker, dresser, smoking med det rette tilbehøret som bukser, skjorter, slips, sløyfer, sko – både lakksko og dressko. Så hos oss har du virkelig store muligheter til og finne det rette antrekket til anledningen du skal i. Om det skal være bryllup, konfirmasjon, bursdag, begravelse. Vi har fest antrekk til jobbfesten, 17 mai, eller om du bare ønsker å pynte deg litt ekstra. Vi veileder deg gjerne til det perfekte antrekket.

Du finner mye av utvalget i vår nettbutikk www.nettbutikk.rosenvold.no

Vi er en familiedrevet bedrift med fire ansatte hvorav tre av oss er far Rolf Rosenvold, søster Hanne Rosenvold og bror Henrik Rosenvold.